Tv-inspektion

Tv inspektion

Få en klar forståelse af din afløbsinstallations tilstand, dens kvalitet og funktionalitet med vores professionelle tjenester. Vi samarbejder tæt med en godkendt TV-inspektør, der opererer inden for et bredt spektrum af rørdimensioner fra 40 mm til 500 mm. Gennem denne samarbejdspartner lokaliseres skader og brud med en bemærkelsesværdig nøjagtighed på blot få centimeter.

I områder som Mors, Thisted, Herning og Holstebro er det afgørende at have indsigt i afløbssystemets tilstand for at sikre optimal drift og forhindre potentielle problemer. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at vi kan levere præcise vurderinger af rørenes tilstand og identificere eventuelle skader eller brud.

Vi prioriterer kvalitet og pålidelighed i vores arbejde og er forpligtet til at tilbyde vores kunder den bedste service. Gennem vores samarbejde med den godkendte TV-inspektør kan vi sikre, at selv mindre skader lokaliseres nøjagtigt, hvilket letter reparationsprocessen og minimerer omkostningerne.

Kontakt os for en professionel gennemgang af din afløbsinstallation i Mors, Thisted, Herning og Holstebro områderne. Vi er dedikerede til at sikre, at dine afløb fungerer optimalt og problemfrit.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 30 56 11 94
eller send en e-mail til ksp@kspedersen-ent.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her