Rottespærre

Rottespærre opsat af en kloakmester

Vi tilbyder en effektiv løsning til at ensrette afløbssystemer og forhindre rotters indtrængning i områderne Mors, Thisted, Herning og Holstebro. Vores specialiserede rottespærrer og monteringer i standard 315 mm brønde sikrer, at rotter kun kan komme ud af afløbssystemet og ikke kan trænge ind igen.

I Mors, Thisted, Herning og Holstebro områderne forstår vi vigtigheden af at beskytte bygninger mod rotters skadelige indflydelse. Vores løsninger er designet til at holde rotter ude og sikre, at afløbssystemerne forbliver frie for disse skadedyr.

Vores erfarne team sørger for præcis montering af rottespærrer i de almindelige 315 mm brønde, og vi tilbyder denne service til en pris på ca. 3.200,-. Vores mål er at levere en omkostningseffektiv løsning, der giver langvarig beskyttelse mod rotteproblemer.

Kontakt os for at få mere information om vores rottespærrer og monteringstjenester, der er tilgængelige i Mors, Thisted, Herning og Holstebro områderne. Vi er dedikerede til at skabe et sundt og sikkert miljø ved at forhindre rotters indtrængning i afløbssystemerne.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 30 56 11 94
eller send en e-mail til ksp@kspedersen-ent.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her